Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Incendiu Mamaia : FOTO/ INCENDIU PUS INTENȚIONAT în stațiunea MAMAIA | Cuget Liber

Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia.

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Incendiu în complexul Summerland din Mamaia | CT100.ro
Incendiu în complexul Summerland din Mamaia | CT100.ro from www.ct100.ro
Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a . Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie.

O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a .

Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a . Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Telegondola din statiune a fost oprita. Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia.

Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Telegondola din statiune a fost oprita. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a .

O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a . FOTO Momente surprinse la tragicul incendiu de pe bulevardul Mamaia - focuspress.ro
FOTO Momente surprinse la tragicul incendiu de pe bulevardul Mamaia - focuspress.ro from focuspress.ro
Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . Telegondola din statiune a fost oprita. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a .

Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia.

Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a . Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Telegondola din statiune a fost oprita. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia.

Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări.

Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. FOTO Momente surprinse la tragicul incendiu de pe bulevardul Mamaia - focuspress.ro
FOTO Momente surprinse la tragicul incendiu de pe bulevardul Mamaia - focuspress.ro from focuspress.ro
Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Telegondola din statiune a fost oprita. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid.

Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar.

Un incendiu puternic a izbucnit la o terasă din stațiunea mamaia. O terasă şi două imobile au fost distruse, vineri, în urma incendiului puternic izbucnit în centrul staţiunii mamaia, iar proprietarul a . Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. Două terase din mamaia au fost incendiate, vineri, 3 septembrie. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . Telegondola din statiune a fost oprita.

Incendiu Mamaia : FOTO/ INCENDIU PUS INTENȚIONAT în stațiunea MAMAIA | Cuget Liber. O altă terasă riscă să fie cuprinsă de flăcările care se extind rapid. Un puternic incendiu a izbucnit vineri, în stațiunea mamaia, iar terasa motor, casa andreea și casa aza au fost distruse de flăcări. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale . Pompierii din cadrul isu dobrogea intervin, vineri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 15.50, la un incendiu în zona cazino mamaia. Incendiu la un apartament de pe bulevardul mamaia, în apropierea spitalului militar.

Post a Comment for "Incendiu Mamaia : FOTO/ INCENDIU PUS INTENȚIONAT în stațiunea MAMAIA | Cuget Liber"